Մինի չիզքեյքեր

9 410 դր.
9 410 դր. 2 219.3 Ռուբ 24.38 $ 22.51
Արժեքը ներառում է այս բաղադրատոմսի պատրաստման համար անհրաժեշտ մթերքների ցանկը
Բաղադրությունը
Պատրաստման եղանակը
  • 150 գ թխվածքաբլիթ
  • 60 գ հալված յուղ
  • 300 գ կրեմ պանիր
  • 1/2 բաժակ շաքար (100 գ)
  • 2 ձու
  • 1 թեյի գդալ վանիլինի փոշի
  • 1 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ
  • 1 1/2 ճաշի գդալ ալյուր (14 գ)
  • 185 գ սերուցք
Քայլ 1
Մանրացնել թխվածքաբլիթները: Լցնել ամանի մեջ և ավելացնել հալած կարագը: Լավ խառնել:
Քայլ 2
Հավասարապես բաժանեք 12 կեքսի համար նախատեսված ներդիրների մեջ: Օգտագործելով պաղպաղակի գդալ կամ սովորական գդալ, խառնուրդը ամուր սեղմել:
Քայլ 3
Խառնել կրեմ պանիրը, մինչև այն դառնա համասեռ: Խառնելիս աստիճանաբար ավելացնել շաքարավազը: Այնուհետև ավելացրեք ձվերը:
Քայլ 4
Այնուհետև ավելացնել վանիլային փոշի, կիտրոնի հյութ, ալյուր և կրկին խառնել, մինչև հարթվի: Ավելացնել թթվասեր և խառնել:
Քայլ 5
Օգտագործելով պաղպաղակի գդալ կամ սովորական գդալ, հավասարապես բաժանել ստացված զանգվածը կեքսի համար նախատեսված ներդիրներում: Թափահարել տապակը, որպեսզի վերին մակերեսը հարթ լինի:
Քայլ 6
Թխել նախապես տաքացրած ջեռոցում 320ºF (160ºC) 15 րոպե:
Քայլ 7
Հանել ջեռոցից և թույլ տալ սառչել սենյակային ջերմաստիճանում կաթսայի մեջ:

Այլ բաղադրատոմսեր

Բոլոր բաղադրատոմսերը
Ծովախեցգետնով և ավոկադոյով աղցան
Ծովախեցգետնով և ավոկադոյով աղցան
Աղցան
Մակարոն սպանախի սոուսով
Մակարոն սպանախի սոուսով
Ընթրիք
Մինի չիզքեյքեր
Մինի չիզքեյքեր
Աղանդեր
Պաելյա
Պաելյա
Նորույթ
Պարֆե ելակի
Պարֆե ելակի
Նորույթ
Ձմերուկի գրանիտա
Ձմերուկի գրանիտա
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Ազնվամորի սպիտակ տաք շոկոլադով
Ազնվամորի սպիտակ տաք շոկոլադով
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Լցոնած պղպեղ
Լցոնած պղպեղ
Ընթրիք
Մուգ շոկոլադե կեքսեր կրեմով և ազնվամորիով
Մուգ շոկոլադե կեքսեր կրեմով և ազնվամորիով
Աղանդեր
Կծու մակարոն Պեննե
Կծու մակարոն Պեննե
Ընթրիք
Պեստո սոուսով լցոնված հավի կրծքամիս
Պեստո սոուսով լցոնված հավի կրծքամիս
Ընթրիք
Տիրամիսու բաժակի մեջ
Տիրամիսու բաժակի մեջ
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Մանգո - ելակի ֆրեշ
Մանգո - ելակի ֆրեշ
Պարզ և արագ բաղադրատոմսեր
Լոբստերի պոչ
Լոբստերի պոչ
Նորույթ
Մեր կայքը օգտագործում է cookie-ֆայլեր, որպեսզի բարելավի օգտագործողի հարմարավետությունն ու արդյունավետությունը: