Արժեքը ներառում է այս բաղադրատոմսի պատրաստման համար անհրաժեշտ մթերքների ցանկը
- 450գ. ֆուսիլի մակարոն կամ այլ տեսակներ
- 1 բաժակ թարմ կամ սառեցված ոլոռ
- 1 բաժակ բալի լոլիկ ՝ կիսով չափ կիսված
- 85 գ թարմ սպանախ
- 3 սխտորի պճեղ
- 3 ճ. գդ. ձիթայուղ
- 1 բաժակ կոկոսի կաթ յուղոտ
- 1/4 բաժակ սննդային խմորիչ
- 1/4 թ. գդ. աղ
- 1/4 թ. գդ. Պղպեղ
Քայլ 1
Խոհանոցային կոմբայնում (կամ բլենդերում) ավելացնել թարմ սպանախը, սխտորը, ձիթապտղի յուղը, կոկոսի կաթը, սննդային խմորիչը, աղը և պղպեղը և հարել մինչև համասեռ զանգված ստանալը:
Քայլ 2
Մեծ տարայի մեջ ջուր եռացնել: Ավելացնել աղ և մակարոն: Եփել ըստ փաթեթի ցուցումների: Պատրաստել ոլոռը * կամ այլ բանջարեղեն, որոնք ցանկանում եք օգտագործել:
Քայլ 3
Սպանախի սոուսը լցնել մեծ տապակի մեջ և եփել միջինից ցածր ջերմության վրա, մոտ 4-5 րոպե: Ավելացնել չոր մածուկ և լավ խառնել: Անհրաժեշտության դեպքում սոուսը նոսրացնելու համար օգտագործել մի փոքր մակարոնի ջուր կամ կոկոսի կաթ: Համտեսել և շտկել համեմունքները:
Քայլ 4
Ավելացնել քաղցր ոլոռ: Մատուցել անմիջապես ՝ զարդարված չերի տեսակի կտրատած լոլիկներով:
Քայլ 5
* Մակարոնը եռացնելիս վերևում տեղադրեք մետաղական քամիչ և նույն ջրի մեջ եփեք ոլոռը: