Արժեքը ներառում է այս բաղադրատոմսի պատրաստման համար անհրաժեշտ մթերքների ցանկը
- 0.5 կգ աղացած տավարի միս
- 6 բուլղարական պղպեղ
- 3 սխտորի պճեղ
- 1 սոխ ՝ միջին
- 1 թ.գդ. Օրեգանո ՝ չոր
- 1 մաղադանոս
- 1ճ.գդ. տոմատի մածուկ
- ½ բաժակ բրինձ
- Սև պղպեղ՝ թարմ աղացած
- Աղ
- 2 ճ.գդ. ձիթապտղի ձեթ
- 1 բաժակ պանիր՝ քերած
Քայլ 1
Ջեռոցը նախապես տաքացրեք 400 °: Փոքրիկ կաթսայում եփել բրինձը:
Քայլ 2
Երկար բռնակով կաթսայի մեջ տաքացնել ձիթայուղը:
Քայլ 3
Տապակել սոխը մոտ 5 րոպե: Ավելացնել տոմատի մածուկը, սխտորը և եփել մոտ 1 րոպե:
Քայլ 4
Ավելացնել աղացած տավարի միս և եփել, խառնել միսը փայտե գդալով մոտ 6 րոպե: Ստացված խառնուրդը ավելացնել եփված բրնձին:
Քայլ 5
Համեմել օրեգանո աղով և պղպեղով: Եփել մոտ 5 րոպե մինչև հեղուկը մի փոքր իջնի :
Քայլ 6
Տարան պատել նրբաթիթեղով տեղադրել պղպեղները տարայի մեջ ՝ կտրած հատվածը դեպի վեր, և լցոնել ստացված խառնուրդով:
Քայլ 7
Ավելացնել պանրի քերուկը և եփել մոտ 32 րոպե: Մինչ մատուցելը ավելացնել մաղադանոս: